APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: SR8WXD - info
Kommentar: iGate with 25km radius msg tx = Wzgorze 534 kolo Dukli
Lokation: 49°34.33' N 21°39.07' E - lokator KN09TN87DH - Vis kort - Statisk kort
3.0 km Nordvest pejling 309° Fra Dukla, Powiat krośnieński, Subcarpathian Voivodeship, Poland [?]
8.4 km Syd pejling 190° Fra Chorkówka, Powiat krośnieński, Subcarpathian Voivodeship, Poland
57.8 km Sydvest pejling 206° Fra Rzeszów, Rzeszów, Subcarpathian Voivodeship, Poland
99.6 km Nord pejling 17° Fra Košice, Košický, Slovakia
Sidste position: 2022-01-22 17:16:02 UTC (7m54s Siden)
2022-01-22 18:16:02 CET lokal tid i Dukla, Poland [?]
Sidste WX rapport: 2021-12-22 12:07:55 UTC (31d 5h16m Siden)
2021-12-22 13:07:55 CET lokal tid i Dukla, Poland [?]
Temperatur: 0.0 °C
Vind: Nordvestlige 315° 4.0 m/s (Vindstød 6.7 m/s)
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS