Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SR8WXD - info
Kommentar: WX+RXigate(+W1) - Wzgorze 534 kolo Dukli - ATIS 434.225MHz
Lokation: 49°34.33' N 21°39.07' E - lokator KN09TN87DH - Vis kort - Statisk kort
3.0 km Nordvest pejling 309° Fra Dukla, Powiat krośnieński, Subcarpathian Voivodeship, Poland [?]
8.4 km Syd pejling 190° Fra Chorkówka, Powiat krośnieński, Subcarpathian Voivodeship, Poland
57.8 km Sydvest pejling 206° Fra Rzeszów, Rzeszów, Subcarpathian Voivodeship, Poland
99.6 km Nord pejling 17° Fra Košice, Košický, Slovakia
Sidste position: 2021-11-27 12:53:48 UTC (10s Siden)
2021-11-27 13:53:48 CET lokal tid i Dukla, Poland [?]
Sidste telemetri: 2020-07-18 11:41:08 UTC (497d 1h12m Siden)
2020-07-18 13:41:08 CEST lokal tid i Dukla, Poland [?]
Værdier: Rx10min: 97 Pkt (TLM: 97 EQN: 0,1,0)
Tx10min: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Digi10min: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
srvrTimeout: 0 Cnt (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Uptime: 49 Hours (TLM: 49 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  LNK     IPCA     ISA     FSNA     RB     WXT    (BITS: 11111111)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS