Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra -4 - info
Kommentar: Shelbyville Igate EM59oj
Lokation: 39°24.30' N 88°48.72' W - lokator EM59OJ27NE - Vis kort - Statisk kort
1.2 miles Vest pejling 265° Fra Shelbyville, Shelby County, Illinois, United States [?]
11.8 miles Vest pejling 258° Fra Windsor, Shelby County, Illinois, United States
52.0 miles Sydøst pejling 121° Fra Springfield, Sangamon County, Illinois, United States
91.7 miles Nordøst pejling 54° Fra Saint Louis, City of Saint Louis, Missouri, United States
Sidste position: 2020-07-28 02:20:37 EDT (7d 19h45m Siden)
2020-07-28 01:20:37 CDT lokal tid i Shelbyville, United States [?]
Sidste telemetri: 2019-10-10 21:20:13 EDT (299d 46m Siden)
2019-10-10 20:20:13 CDT lokal tid i Shelbyville, United States [?]
Værdier: Channel 1: 449 (TLM: 449 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 24 (TLM: 24 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 1365 (TLM: 1365 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for -4

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS