APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: -4 - info
Kommentar: Shelbyville Igate EM59oj
Lokation: 39°24.30' N 88°48.72' W - lokator EM59OJ27NE - Vis kort - Statisk kort
1.2 miles Vest pejling 265° Fra Shelbyville, Shelby County, Illinois, United States [?]
11.8 miles Vest pejling 258° Fra Windsor, Shelby County, Illinois, United States
52.0 miles Sydøst pejling 121° Fra Springfield, Sangamon County, Illinois, United States
91.7 miles Nordøst pejling 54° Fra Saint Louis, City of Saint Louis, Missouri, United States
Sidste position: 2020-07-28 02:20:37 EDT (11d 5h23m Siden)
2020-07-28 01:20:37 CDT lokal tid i Shelbyville, United States [?]
Sidste WX rapport: 2020-07-10 02:43:18 EDT (29d 5h1m Siden)
2020-07-10 01:43:18 CDT lokal tid i Shelbyville, United States [?]
Temperatur: 86 °F
Dug punkt: 46 °F
Luftfugtighed: 25 %
Lufttryk: 1018.9 mbar
Vind: Nordøstlige 31° 2.0 MPH (Vindstød 8.1 MPH)
Regn: 0.0 inches indenfor den sidste time, 0.0 inches indenfor de sidste 24 timer, 0.0 inches Siden midnat
Vejrhistorik graf for: -4

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS