APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: SQ9MDD-4 - info
Kommentar: V140oDtz SFI:115 PM2.5:1ug/m3 PM10:2ug/m3 WXDomoPy
Lokation: 52°15.01' N 20°55.58' E - lokator KO02LG10DA - Vis kort - Statisk kort
1.3 km Østlige pejling 112° Fra Bemowo, Warszawa, Masovian Voivodeship, Poland [?]
4.6 km Sydvest pejling 243° Fra Żoliborz, Masovian Voivodeship, Poland
6.2 km Vest pejling 291° Fra Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
114.3 km Nordøst pejling 60° Fra Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Sidste position: 2022-07-07 10:37:13 UTC (2m8s Siden)
2022-07-07 12:37:13 CEST lokal tid i Bemowo, Poland [?]
Sidste WX rapport: 2022-07-07 10:28:37 UTC (10m44s Siden)
2022-07-07 12:28:37 CEST lokal tid i Bemowo, Poland [?]
Temperatur: 20.6 °C
Dug punkt: 9.2 °C
Luftfugtighed: 48 %
Lufttryk: 1017.0 mbar
Vind: Nord 3° 0.0 m/s (Vindstød 0.4 m/s)
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS