APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: SP5EB-3 - info
Kommentar: 12.35 Volt
Lokation: 52°06.38' N 20°37.59' E - lokator KO02HC55EM - Vis kort - Statisk kort
4.4 miles Vest pejling 255° Fra Podkowa Leśna, Powiat grodziski, Masovian Voivodeship, Poland [?]
4.6 miles Sydvest pejling 237° Fra Brwinów, Powiat pruszkowski, Masovian Voivodeship, Poland
18.4 miles Sydvest pejling 243° Fra Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
55.2 miles Nordøst pejling 63° Fra Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Sidste position: 2020-06-05 08:00:55 EDT (1m56s Siden)
2020-06-05 14:00:55 CEST lokal tid i Podkowa Leśna, Poland [?]
Sidste WX rapport: 2020-06-05 07:55:46 EDT (7m5s Siden)
2020-06-05 13:55:46 CEST lokal tid i Podkowa Leśna, Poland [?]
Temperatur: 70 °F
Dug punkt: 70 °F
Luftfugtighed: 99 %
Lufttryk: 994.7 mbar
Vind: Nord 0° 0.0 MPH (Vindstød 0.0 MPH)
Vejrhistorik graf for: SP5EB-3

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS