APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: LZ3DJ - info
Lokation: 42°39.60' N 23°21.82' E - lokator KN12QP38PJ - Vis kort - Statisk kort
3.3 miles Sydøst pejling 142° Fra Sofia, Stolichna Obshtina, Sofia-Capital, Bulgaria [?]
17.3 miles Østlige pejling 76° Fra Pernik, Obshtina Pernik, Pernik, Bulgaria
79.0 miles Nordvest pejling 297° Fra Plovdiv, Obshtina Plovdiv, Plovdiv, Bulgaria
Sidste position: 2021-02-21 08:09:38 EST (6d 3h1m Siden)
2021-02-21 15:09:38 EET lokal tid i Sofia, Bulgaria [?]
Sidste WX rapport: 2021-01-06 05:28:13 EST (52d 5h42m Siden)
2021-01-06 12:28:13 EET lokal tid i Sofia, Bulgaria [?]
Temperatur: 47 °F
Dug punkt: 35 °F
Luftfugtighed: 62 %
Lufttryk: 1018.8 mbar
Vind: Nord 0° 0.0 MPH (Vindstød 0.0 MPH)
Regn: 0.0 inches indenfor den sidste time, 0.0 inches indenfor de sidste 24 timer, 0.0 inches Siden midnat
Vejrhistorik graf for: LZ3DJ

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS