APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: FW9370 - info
Lokation: 51°34.28' N 3°59.25' W - lokator IO81AN17MC - Vis kort - Statisk kort
3.9 miles Sydvest pejling 209° Fra Swansea, City and County of Swansea, Wales, United Kingdom [?]
5.4 miles Syd pejling 202° Fra Landore, City and County of Swansea, Wales, United Kingdom
35.3 miles Vest pejling 281° Fra Cardiff, City and County of Cardiff, Wales, United Kingdom
60.3 miles Vest pejling 278° Fra Bristol, City of Bristol, England, United Kingdom
Sidste position: 2021-05-18 23:25:16 EDT (4m26s Siden)
2021-05-19 04:25:16 BST lokal tid i Swansea, United Kingdom [?]
Sidste WX rapport: 2021-05-18 23:20:49 EDT (8m53s Siden)
2021-05-19 04:20:49 BST lokal tid i Swansea, United Kingdom [?]
Temperatur: 49 °F
Dug punkt: 46 °F
Luftfugtighed: 91 %
Lufttryk: 1015.6 mbar
Vind: Nordvestlige 326° 2.9 MPH (Vindstød 10.1 MPH)
Regn: 0.0 inches indenfor den sidste time, 0.2 inches indenfor de sidste 24 timer, 0.0 inches Siden midnat
Vejrhistorik graf for: FW9370

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS