APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: FW7775 - info
Lokation: 48°02.02' N 17°23.07' E - lokator JN88QA68DB - Vis kort - Statisk kort
5.6 km Østlige pejling 86° Fra Šamorín, Trnavský, Slovakia [?]
16.6 km Nord pejling 15° Fra Halászi, Győr-Moson-Sopron, Hungary
24.2 km Sydøst pejling 122° Fra Bratislava, Bratislavský, Slovakia
77.6 km Østlige pejling 104° Fra Vienna, Politischer Bezirk Wien (Stadt), Vienna, Austria
Sidste position: 2022-01-26 23:37:20 UTC (3m14s Siden)
2022-01-27 00:37:20 CET lokal tid i Šamorín, Slovakia [?]
Sidste WX rapport: 2022-01-26 23:32:20 UTC (8m14s Siden)
2022-01-27 00:32:20 CET lokal tid i Šamorín, Slovakia [?]
Temperatur: 1.7 °C
Luftfugtighed: 81 %
Lufttryk: 1028.5 mbar
Vind: Nordvestlige 329° 2.7 m/s (Vindstød 4.0 m/s)
Regn: 0.0 mm indenfor den sidste time, 0.0 mm indenfor de sidste 24 timer, 0.0 mm Siden midnat
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS