APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: FW6707 - info
Lokation: 46°37.75' N 60°26.24' W - lokator FN96SP71MA - Vis kort - Statisk kort
29.0 miles Nord pejling 339° Fra Sydney Mines, Nova Scotia, Canada [?]
36.2 miles Nord pejling 341° Fra Sydney, Nova Scotia, Canada
37.6 miles Nordvest pejling 323° Fra Glace Bay, Nova Scotia, Canada
Sidste position: 2021-05-18 06:25:12 EDT (8m18s Siden)
2021-05-18 07:25:12 ADT lokal tid i Sydney Mines, Canada [?]
Sidste WX rapport: 2021-05-18 06:20:12 EDT (13m18s Siden)
2021-05-18 07:20:12 ADT lokal tid i Sydney Mines, Canada [?]
Temperatur: 43 °F
Dug punkt: 41 °F
Luftfugtighed: 94 %
Lufttryk: 1023.1 mbar
Vind: Østlige 88° 2.0 MPH (Vindstød 6.9 MPH)
Regn: 0.0 inches indenfor den sidste time, 0.0 inches indenfor de sidste 24 timer, 0.0 inches Siden midnat
Vejrhistorik graf for: FW6707

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS