APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: FW6393 - info
Lokation: 54°48.24' N 11°52.35' E - lokator JO54WT42QX - Vis kort - Statisk kort
3.9 km Nord pejling 358° Fra Nykøbing Falster, Guldborgsund Kommune, Zealand, Denmark [?]
8.4 km Sydøst pejling 143° Fra Sundby, Guldborgsund Kommune, Zealand, Denmark
106.4 km Sydvest pejling 205° Fra Copenhagen, Københavns Kommune, Capital Region, Denmark
114.3 km Sydvest pejling 219° Fra Malmö (Malmoe), Malmö Kommun, Skåne, Sweden
Sidste position: 2021-07-16 14:03:23 UTC (96d 10h17m Siden)
2021-07-16 16:03:23 CEST lokal tid i Nykøbing Falster, Denmark [?]
Sidste WX rapport: 2021-07-16 13:58:27 UTC (96d 10h22m Siden)
2021-07-16 15:58:27 CEST lokal tid i Nykøbing Falster, Denmark [?]
Temperatur: 26.7 °C
Dug punkt: 22.8 °C
Luftfugtighed: 79 %
Lufttryk: 1018.6 mbar
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS