APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: FW4413 - info
Lokation: 50°00.01' N 12°08.36' E - lokator JO60BA60RA - Vis kort - Statisk kort
2.6 miles Østlige pejling 97° Fra Marktredwitz, Bavaria, Germany [?]
2.6 miles Nordvest pejling 332° Fra Pechbrunn, Regierungsbezirk Oberpfalz, Bavaria, Germany
61.2 miles Nordøst pejling 51° Fra Nuremberg, Bavaria, Germany
100.9 miles Sydvest pejling 225° Fra Dresden, Direktionsbezirk Dresden, Saxony, Germany
Sidste position: 2020-02-22 20:49:29 EST (1m42s Siden)
2020-02-23 02:49:29 CET lokal tid i Marktredwitz, Germany [?]
Sidste WX rapport: 2020-02-22 20:44:29 EST (6m42s Siden)
2020-02-23 02:44:29 CET lokal tid i Marktredwitz, Germany [?]
Temperatur: 43 °F
Dug punkt: 40 °F
Luftfugtighed: 89 %
Lufttryk: 1101.5 mbar
Vind: Vestlige 275° 4.9 MPH (Vindstød 11.0 MPH)
Regn: 0.0 inches indenfor den sidste time, 0.1 inches indenfor de sidste 24 timer, 0.0 inches Siden midnat
Vejrhistorik graf for: FW4413

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS