APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: FW3088 - info
Lokation: 44°01.51' N 123°09.06' W - lokator CN84KA16VA - Vis kort - Statisk kort
3.7 miles Sydvest pejling 240° Fra Eugene, Lane County, Oregon, United States [?]
6.6 miles Vest pejling 257° Fra Springfield, Lane County, Oregon, United States
63.6 miles Syd pejling 185° Fra Salem, Marion County, Oregon, United States
Sidste position: 2020-04-06 08:30:09 EDT (10m8s Siden)
2020-04-06 05:30:09 PDT lokal tid i Eugene, United States [?]
Sidste WX rapport: 2020-03-31 21:02:20 EDT (5d 11h37m Siden)
2020-03-31 18:02:20 PDT lokal tid i Eugene, United States [?]
Temperatur: 68 °F
Dug punkt: 48 °F
Luftfugtighed: 48 %
Lufttryk: 1020.4 mbar
Vind: Sydvestlige 223° 0.0 MPH (Vindstød 0.0 MPH)
Regn: 0.0 inches indenfor den sidste time, 0.0 inches indenfor de sidste 24 timer, 0.0 inches Siden midnat
Vejrhistorik graf for: FW3088

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS