APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: FW1404 - info
Lokation: 51°38.09' N 15°08.90' E - lokator JO71NP72TI - Vis kort - Statisk kort
0.7 miles Sydøst pejling 136° Fra Żary, Powiat żarski, Lubusz, Poland [?]
11.9 miles Syd pejling 198° Fra Nowogród Bobrzański, Powiat zielonogórski, Lubusz, Poland
73.0 miles Nordøst pejling 56° Fra Dresden, Direktionsbezirk Dresden, Saxony, Germany
77.3 miles Nordvest pejling 321° Fra Wałbrzych, Powiat wałbrzyski, Lower Silesian Voivodeship, Poland
Sidste position: 2021-04-14 22:56:38 EDT (1m17s Siden)
2021-04-15 04:56:38 CEST lokal tid i Żary, Poland [?]
Sidste WX rapport: 2021-04-14 22:51:35 EDT (6m20s Siden)
2021-04-15 04:51:35 CEST lokal tid i Żary, Poland [?]
Temperatur: 34 °F
Luftfugtighed: 76 %
Lufttryk: 1023.9 mbar
Vind: Nordvestlige 313° 2.0 MPH (Vindstød 4.0 MPH)
Regn: 0.0 inches indenfor den sidste time, 0.0 inches indenfor de sidste 24 timer, 0.0 inches Siden midnat
Luminosity: 0 W/m²
Vejrhistorik graf for: FW1404

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS