APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: DL5BQ-11 - info
Kommentar: weewx-4.5.1-netatmo
Lokation: 51°35.79' N 7°08.93' E - lokator JO31NO73UD - Vis kort - Statisk kort
7.0 km Nordvest pejling 318° Fra Herne, North Rhine-Westphalia, Germany [?]
12.7 km Nordvest pejling 294° Fra Castrop-Rauxel, North Rhine-Westphalia, Germany
18.7 km Nordøst pejling 29° Fra Essen, North Rhine-Westphalia, Germany
75.0 km Nord pejling 11° Fra Köln (Koeln), Regierungsbezirk Köln, North Rhine-Westphalia, Germany
Sidste position: 2021-06-25 06:12:45 UTC (86d 12h10m Siden)
2021-06-25 08:12:45 CEST lokal tid i Herne, Germany [?]
Sidste WX rapport: 2021-06-04 13:23:45 UTC (107d 4h59m Siden)
2021-06-04 15:23:45 CEST lokal tid i Herne, Germany [?]
Temperatur: 27.2 °C
Dug punkt: 17.6 °C
Luftfugtighed: 56 %
Lufttryk: 1019.3 mbar
Regn: 0.0 mm indenfor den sidste time, 1.3 mm indenfor de sidste 24 timer, 0.0 mm Siden midnat
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS