APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: DG1GMY-14 - info
Kommentar: Mobile LoRa WX Tracker Test
Lokation: 48°45.44' N 8°10.10' E - lokator JN48CS01ER - Vis kort - Statisk kort
1.1 km Syd pejling 173° Fra Sinzheim, Regierungsbezirk Karlsruhe, Baden-Württemberg, Germany [?]
6.1 km Sydøst pejling 141° Fra Hügelsheim, Regierungsbezirk Karlsruhe, Baden-Württemberg, Germany
73.9 km Vest pejling 268° Fra Stuttgart, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
84.0 km Syd pejling 195° Fra Mannheim, Baden-Württemberg, Germany
Sidste position: 2021-03-28 15:25:18 UTC (180d 19h8m Siden)
2021-03-28 17:25:18 CEST lokal tid i Sinzheim, Germany [?]
Sidste WX rapport: 2021-03-28 15:21:09 UTC (180d 19h12m Siden)
2021-03-28 17:21:09 CEST lokal tid i Sinzheim, Germany [?]
Temperatur: 26.7 °C
Dug punkt: 12.7 °C
Luftfugtighed: 42 %
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS