APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: CW9900 - info
Kommentar: w
Lokation: 35°48.66' N 88°52.13' W - lokator EM55NT54RP - Vis kort - Statisk kort
4.0 km Nord pejling 348° Fra Three Way, Madison County, Tennessee, United States [?]
4.4 km Østlige pejling 103° Fra Humboldt, Gibson County, Tennessee, United States
129.6 km Nordøst pejling 55° Fra Memphis, Shelby County, Tennessee, United States
134.3 km Nordøst pejling 53° Fra New South Memphis, Shelby County, Tennessee, United States
Sidste position: 2022-01-13 10:55:04 UTC (9d 1h50m Siden)
2022-01-13 04:55:04 CST lokal tid i Three Way, United States [?]
Sidste WX rapport: 2022-01-13 10:50:09 UTC (9d 1h55m Siden)
2022-01-13 04:50:09 CST lokal tid i Three Way, United States [?]
Luftfugtighed: 100 %
Lufttryk: 1008.4 mbar
Vind: Nord 0° 0.0 m/s (Vindstød 0.0 m/s)
Regn: 0.0 mm indenfor den sidste time, 0.0 mm indenfor de sidste 24 timer, 0.0 mm Siden midnat
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS