APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: CW2900 - info
Kommentar: .VWS-DavisVP2
Lokation: 34°11.40' N 116°24.40' W - lokator DM14TE15EO - Vis kort - Statisk kort
5.4 miles Nord pejling 16° Fra Yucca Valley, San Bernardino County, California, United States [?]
6.6 miles Nordvest pejling 306° Fra Joshua Tree, San Bernardino County, California, United States
50.8 miles Østlige pejling 83° Fra San Bernardino, San Bernardino County, California, United States
58.9 miles Østlige pejling 74° Fra Riverside, Riverside County, California, United States
Sidste position: 2020-07-10 18:24:34 EDT (1m3s Siden)
2020-07-10 15:24:34 PDT lokal tid i Yucca Valley, United States [?]
Sidste WX rapport: 2020-07-10 18:19:34 EDT (6m3s Siden)
2020-07-10 15:19:34 PDT lokal tid i Yucca Valley, United States [?]
Temperatur: 99 °F
Dug punkt: 43 °F
Luftfugtighed: 15 %
Lufttryk: 1019.4 mbar
Vind: Vestlige 259° 11.0 MPH (Vindstød 17.0 MPH)
Regn: 0.0 inches indenfor den sidste time, 0.0 inches indenfor de sidste 24 timer, 0.0 inches Siden midnat
Vejrhistorik graf for: CW2900

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS