APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: AH6AE - info
Kommentar: .DsWLL
Lokation: 20°06.03' N 155°31.84' W - lokator BL20FC64HC - Vis kort - Statisk kort
4.0 miles Vest pejling 288° Fra Honoka‘a, Hawaii County, Hawaii, United States [?]
10.6 miles Nordøst pejling 60° Fra Waimea, Hawaii County, Hawaii, United States
38.4 miles Nordvest pejling 312° Fra Hilo, Hawaii County, Hawaii, United States
81.8 miles Sydøst pejling 132° Fra Kahului, Maui County, Hawaii, United States
Sidste position: 2019-12-10 03:40:52 EST (35s Siden)
2019-12-09 22:40:52 HST lokal tid i Honoka‘a, United States [?]
Sidste WX rapport: 2019-12-10 03:35:48 EST (5m39s Siden)
2019-12-09 22:35:48 HST lokal tid i Honoka‘a, United States [?]
Temperatur: 65 °F
Dug punkt: 63 °F
Luftfugtighed: 93 %
Lufttryk: 1016.3 mbar
Vind: Sydvestlige 210° 0.9 MPH (Vindstød 2.9 MPH)
Regn: 0.0 inches indenfor den sidste time, 0.0 inches indenfor de sidste 24 timer, 0.0 inches Siden midnat
Luminosity: 0 W/m²
Vejrhistorik graf for: AH6AE

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS