APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: 9A4QV - info
Kommentar: A=00000m 3.10V Clio PU970SC
Lokation: 45°03.78' N 14°05.69' E - lokator JN75BB15JC - Vis kort - Statisk kort
2.5 miles Syd pejling 194° Fra Vinež, Istarska, Croatia [?]
2.5 miles Sydvest pejling 209° Fra Labin, Istarska, Croatia
43.2 miles Syd pejling 159° Fra Trieste, Provincia di Trieste, Friuli Venezia Giulia, Italy
71.0 miles Syd pejling 196° Fra Ljubljana, Ljubljana, Slovenia
Sidste position: 2021-01-15 11:49:37 EST (4m21s Siden)
2021-01-15 17:49:37 CET lokal tid i Vinež, Croatia [?]
Sidste WX rapport: 2020-12-04 14:01:59 EST (41d 21h51m Siden)
2020-12-04 20:01:59 CET lokal tid i Vinež, Croatia [?]
Temperatur: 54 °F
Dug punkt: 42 °F
Luftfugtighed: 64 %
Lufttryk: 996.0 mbar
Vind: Nord 0° 0.0 MPH (Vindstød 0.0 MPH)
Vejrhistorik graf for: 9A4QV

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS