Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra VCAPK - info
Kommentar: WX3in1Plus2.0 K7CPR
Lokation: 46°58.39' N 123°08.29' W - lokator CN86KX33KN - Vis kort - Statisk kort
13.1 km Sydøst pejling 133° Fra McCleary, Grays Harbor County, Washington, United States [?]
17.1 km Nord pejling 349° Fra Rochester, Thurston County, Washington, United States
61.0 km Sydvest pejling 240° Fra Tacoma, Pierce County, Washington, United States
92.9 km Sydvest pejling 221° Fra Seattle, King County, Washington, United States
Sidste position: 2022-01-18 11:20:07 UTC (4s Siden)
2022-01-18 03:20:07 PST lokal tid i McCleary, United States [?]
Sidste telemetri: 2022-01-18 11:16:02 UTC (4m9s Siden)
2022-01-18 03:16:02 PST lokal tid i McCleary, United States [?]
Projekt: VCAPK Telemetry
Værdier: Vin: 14.025 Volt (TLM: 187 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 960 Pkt (TLM: 96 EQN: 0,10,0)
DgS1h: 1.118 Pcnt (TLM: 1118 EQN: 0,0.001,0)
Eff1h: 67 Pcnt (TLM: 67 EQN: 0,1,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Bit sense:  B1     B2     B3     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS