Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SR8WXL - info
Kommentar: WX + iGate + Digi by SQ8W
Lokation: 49°32.41' N 21°45.94' E - lokator KN09VM19VP - Vis kort - Statisk kort
3.1 km Sydvest pejling 214° Fra Iwonicz-Zdrój, Powiat krośnieński, Subcarpathian Voivodeship, Poland [?]
6.2 km Østlige pejling 106° Fra Dukla, Powiat krośnieński, Subcarpathian Voivodeship, Poland
58.1 km Syd pejling 197° Fra Rzeszów, Rzeszów, Subcarpathian Voivodeship, Poland
99.0 km Nord pejling 22° Fra Košice, Košický, Slovakia
Sidste position: 2021-07-09 16:54:55 UTC (144d 7h19m Siden)
2021-07-09 18:54:55 CEST lokal tid i Iwonicz-Zdrój, Poland [?]
Sidste telemetri: 2021-07-09 17:00:00 UTC (144d 7h14m Siden)
2021-07-09 19:00:00 CEST lokal tid i Iwonicz-Zdrój, Poland [?]
Værdier: Avg 10m: 0.018 Rx Erlang (TLM: 3.600 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.003 Tx Erlang (TLM: 0.700 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 15 count/10m (TLM: 15 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 8 count/10m (TLM: 8 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 2 count/10m (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS