Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SR8NZ - info
Kommentar: iGate, WX, Digi Nowy Zmigrod
Lokation: 49°36.96' N 21°31.92' E - lokator KN09SO37UU - Vis kort - Statisk kort
1.5 km Nordøst pejling 23° Fra Nowy Żmigród, Powiat jasielski, Subcarpathian Voivodeship, Poland [?]
4.0 km Sydøst pejling 128° Fra Osiek Jasielski, Powiat jasielski, Subcarpathian Voivodeship, Poland
102.2 km Nord pejling 11° Fra Košice, Košický, Slovakia
126.9 km Sydøst pejling 114° Fra Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Poland
Sidste position: 2021-12-03 22:32:51 UTC (11m41s Siden)
2021-12-03 23:32:51 CET lokal tid i Nowy Żmigród, Poland [?]
Sidste telemetri: 2021-12-03 22:03:42 UTC (40m50s Siden)
2021-12-03 23:03:42 CET lokal tid i Nowy Żmigród, Poland [?]
Projekt: Telemetry test
Værdier: Rx1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 3 Pcnt (TLM: 3 EQN: 0,1,0)
A4: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Bit sense:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS