Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SR3DPN - info
Kommentar: W2,SPn Poznan A=280
Lokation: 52°24.26' N 16°55.64' E - lokator JO82LJ17GA - Vis kort - Statisk kort
337.5 m Sydvest pejling 211° Fra Poznań, Poznań, Greater Poland Voivodeship, Poland [?]
10.7 km Vest pejling 265° Fra Swarzędz, Powiat poznański, Greater Poland Voivodeship, Poland
108.0 km Sydvest pejling 223° Fra Bydgoszcz, Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie, Poland
Sidste position: 2021-12-06 01:39:32 UTC (3m56s Siden)
2021-12-06 02:39:32 CET lokal tid i Poznań, Poland [?]
Sidste telemetri: 2021-12-06 01:40:02 UTC (3m26s Siden)
2021-12-06 02:40:02 CET lokal tid i Poznań, Poland [?]
Projekt: Telemetry test
Værdier: Vin: 14.325 Volt (TLM: 191 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 140 Pkt (TLM: 14 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 90 Pkt (TLM: 9 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 52 Pcnt (TLM: 52 EQN: 0,1,0)
Temp: 1 C (TLM: 130 EQN: 0,0.5,-64)
Bit sense:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS