Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SQ8MAE-9 - info
Kommentar: 145.500MHz +48602182521Kr
Lokation: 50°04.05' N 22°13.75' E - lokator KO10CB76ME - Vis kort - Statisk kort
134.5 m Syd pejling 178° Fra Łańcut, Powiat łańcucki, Subcarpathian Voivodeship, Poland [?]
5.8 km Sydøst pejling 144° Fra Czarna, Powiat łańcucki, Subcarpathian Voivodeship, Poland
16.7 km Østlige pejling 80° Fra Rzeszów, Rzeszów, Subcarpathian Voivodeship, Poland
144.2 km Sydøst pejling 128° Fra Kielce, Świętokrzyskie, Poland
Sidste position: 2021-09-28 08:13:16 UTC (2m6s Siden)
2021-09-28 10:13:16 CEST lokal tid i Łańcut, Poland [?]
Sidste telemetri: 2021-09-28 03:46:59 UTC (4h28m Siden)
2021-09-28 05:46:59 CEST lokal tid i Łańcut, Poland [?]
Højde 284 m
Værdier: Vin: 13.950 Volt (TLM: 186 EQN: 0,0.075,0)
Temp: -64 C (TLM: 0 EQN: 0,0.5,-64)
A3: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
A4: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS