Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SQ6NTI-2 - info
Kommentar: RX Only TEST
Lokation: 51°07.00' N 16°59.82' E - lokator JO81LC98PA - Vis kort - Statisk kort
3.1 km Nordvest pejling 306° Fra Wrocław, Lower Silesian Voivodeship, Poland [?]
9.2 km Nord pejling 13° Fra Bielany Wrocławskie, Powiat wrocławski, Lower Silesian Voivodeship, Poland
157.2 km Nordvest pejling 317° Fra Rybnik, Rybnik, Silesian Voivodeship, Poland
Sidste position: 2021-10-28 10:53:34 UTC (1m35s Siden)
2021-10-28 12:53:34 CEST lokal tid i Wrocław, Poland [?]
Sidste telemetri: 2021-10-28 10:36:56 UTC (18m13s Siden)
2021-10-28 12:36:56 CEST lokal tid i Wrocław, Poland [?]
Projekt: Aprx v2.9.0-28-g13c6e79
Værdier: Avg 10m: 0.054 Rx Erlang (TLM: 10.900 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 50 count/10m (TLM: 50 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS