Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SQ6LJI - info
Kommentar: . App by UC6KFQ
Lokation: 51°21.70' N 15°16.72' E - lokator JO71PI36KT - Vis kort - Statisk kort
5.6 miles Nordøst pejling 23° Fra Węgliniec, Powiat zgorzelecki, Lower Silesian Voivodeship, Poland [?]
10.2 miles Syd pejling 160° Fra Iłowa, Powiat żagański, Lubusz, Poland
78.0 miles Vest pejling 284° Fra Wrocław, Lower Silesian Voivodeship, Poland
100.8 miles Sydvest pejling 225° Fra Poznań, Poznań, Greater Poland Voivodeship, Poland
Sidste position: 2021-02-04 06:17:58 EST (25d 9h4m Siden)
2021-02-04 12:17:58 CET lokal tid i Węgliniec, Poland [?]
Sidste telemetri: 2020-02-29 12:24:37 EST (366d 2h57m Siden)
2020-02-29 18:24:37 CET lokal tid i Węgliniec, Poland [?]
Projekt: Battery State Tracking
Værdier: Battery: 87 Percent (TLM: 87 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 95 Charge/On/Off (TLM: 95 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
A4: 500 N/A (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for SQ6LJI

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS