Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SQ1OHF-10 - info
Kommentar: U2APRS iGATE 144.800 MHz - test +Z
Lokation: 53°27.21' N 14°32.70' E - lokator JO73GK58JU - Vis kort - Statisk kort
1.7 miles Nord pejling 349° Fra Szczecin, Szczecin, West Pomeranian Voivodeship, Poland [?]
6.2 miles Nordøst pejling 29° Fra Przecław, Powiat policki, West Pomeranian Voivodeship, Poland
79.6 miles Nordøst pejling 36° Fra Berlin, Berlin, Germany
Sidste position: 2021-02-27 11:07:42 EST (6d 6h54m Siden)
2021-02-27 17:07:42 CET lokal tid i Szczecin, Poland [?]
Sidste telemetri: 2020-08-29 00:23:00 EDT (188d 18h39m Siden)
2020-08-29 06:23:00 CEST lokal tid i Szczecin, Poland [?]
Højde 0 ft
Projekt: Telemetria - SQ1OHF
Værdier: DC(in): 12.375 Volt (TLM: 165 EQN: 0,0.075,0)
AC(in): 230.505 Volt (TLM: 165 EQN: 0,1.397,0)
TempH: 24.200 C (TLM: 176 EQN: 0,0.5,-63.80000)
TempM: 24 C (TLM: 176 EQN: 0,0.5,-64)
TempL: 23.800 C (TLM: 176 EQN: 0,0.5,-64.20000)
Bit sense:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 00000000)
Telemetrihistorik for SQ1OHF-10

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS