Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SP5VR - info
Kommentar: 145.575MHz Krzysztof
Lokation: 52°20.08' N 20°56.45' E - lokator KO02LI20VH - Vis kort - Statisk kort
5.2 km Syd pejling 162° Fra Jabłonna, Powiat legionowski, Masovian Voivodeship, Poland [?]
7.5 km Syd pejling 173° Fra Legionowo, Powiat legionowski, Masovian Voivodeship, Poland
12.6 km Nord pejling 338° Fra Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
119.9 km Nordøst pejling 57° Fra Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Sidste position: 2021-04-25 09:24:36 UTC (185d 35m Siden)
2021-04-25 11:24:36 CEST lokal tid i Jabłonna, Poland [?]
Sidste telemetri: 2021-04-25 09:31:07 UTC (185d 28m Siden)
2021-04-25 11:31:07 CEST lokal tid i Jabłonna, Poland [?]
Projekt: Battery State Tracking
Værdier: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS