Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra PD2LEO - info
Kommentar: DARES R21
Lokation: 51°43.98' N 5°51.71' E - lokator JO21WR35KV - Vis kort - Statisk kort
1.2 km Vest pejling 281° Fra Cuijk, Gemeente Cuijk, North Brabant, Netherlands [?]
6.3 km Sydvest pejling 241° Fra Bredeweg, Gemeente Groesbeek, Gelderland, Netherlands
116.6 km Nordvest pejling 320° Fra Köln (Koeln), Regierungsbezirk Köln, North Rhine-Westphalia, Germany
143.8 km Nordøst pejling 46° Fra Brussels, (Bruxelles-Capitale), Brussels Capital Region, Belgium
Sidste position: 2021-09-23 14:09:49 UTC (34d 15h16m Siden)
2021-09-23 16:09:49 CEST lokal tid i Cuijk, Netherlands [?]
Sidste telemetri: 2021-09-11 11:58:20 UTC (46d 17h27m Siden)
2021-09-11 13:58:20 CEST lokal tid i Cuijk, Netherlands [?]
Projekt: Battery State Tracking
Værdier: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS