Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra OZ8DIA-1 - info
Kommentar: IGATE / Digipeater Nordjylland
Lokation: 57°02.20' N 9°54.76' E - lokator JO47WA98MT - Vis kort - Statisk kort
1.3 km Syd pejling 196° Fra Aalborg, Ålborg Kommune, Region North Jutland, Denmark [?]
6.7 km Nordvest pejling 315° Fra Gistrup, Ålborg Kommune, Region North Jutland, Denmark
99.5 km Nord pejling 350° Fra Århus, Århus Kommune, Central Jutland, Denmark
Sidste position: 2021-10-20 19:42:11 UTC (10m35s Siden)
2021-10-20 21:42:11 CEST lokal tid i Aalborg, Denmark [?]
Sidste telemetri: 2021-10-20 19:45:45 UTC (7m1s Siden)
2021-10-20 21:45:45 CEST lokal tid i Aalborg, Denmark [?]
Værdier: Avg 10m: 0.047 Rx Erlang (TLM: 9.400 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.009 Tx Erlang (TLM: 1.800 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 49 count/10m (TLM: 49 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 9 count/10m (TLM: 9 EQN: 0,1,0)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS