Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra OK1LOL-1 - info
Kommentar: >W3,CZn-N,igate, QTH Praha-Strahov, centrum
Lokation: 50°04.82' N 14°23.03' E - lokator JO70EB69BG - Vis kort - Statisk kort
2.8 km Vest pejling 252° Fra Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic [?]
5.3 km Nord pejling 338° Fra Braník, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
6.3 km Nord pejling 338° Fra Hodkovičky, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
117.1 km Sydøst pejling 157° Fra Dresden, Direktionsbezirk Dresden, Saxony, Germany
Sidste position: 2022-01-24 17:36:54 UTC (158d 1h49m Siden)
2022-01-24 18:36:54 CET lokal tid i Prague, Czech Republic [?]
Sidste telemetri: 2022-07-01 19:21:11 UTC (5m1s Siden)
2022-07-01 21:21:11 CEST lokal tid i Prague, Czech Republic [?]
Højde 347 m
Værdier: Channel 1: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 9 (TLM: 9 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 128 (TLM: 128 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 204 (TLM: 204 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS