Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · rå datapakker · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · i bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra IW2EJH-12 - info
Kommentar: raspberry parameters:externalTemp=27.06 °C, cpu=20% , freq=900 Mhz, mem=14% , Coretemp=46.5'C
Lokation: 45°51.41' N 10°04.74' E - lokator JN55AU95LP - Vis kort
5.8 km Vest pejling 284° fra Pian Camuno, Provincia di Brescia, Lombardy, Italy [?]
6.4 km Vest pejling 277° fra Artogne, Provincia di Brescia, Lombardy, Italy
81.7 km Nordøst pejling 57° fra Milan, Province of Milan, Lombardy, Italy
85.4 km Nordvest pejling 304° fra Verona, Provincia di Verona, Veneto, Italy
Sidste position: 2024-06-19 21:13:31 UTC (14m13s siden)
2024-06-19 23:13:31 CEST lokal tid i Pian Camuno, Italy [?]
Sidste telemetri: 2024-06-19 21:23:31 UTC (4m13s siden)
2024-06-19 23:23:31 CEST lokal tid i Pian Camuno, Italy [?]
Projekt: Raspberry_test_Stats
Værdier: Avg 10m: 0.005 Rx Erlang (TLM: 1 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 2.495 Tx Erlang (TLM: 499 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 455 count/10m (TLM: 455 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 4 count/10m (TLM: 4 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS