Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra IK0JJX - info
Kommentar: Pietro. Gruppo http://www.eralatina.eu
Lokation: 41°19.76' N 13°12.02' E - lokator JN61OH49AA - Vis kort - Statisk kort
5.6 km Nordvest pejling 322° Fra Terracina, Provincia di Latina, Latium, Italy [?]
13.5 km Nordøst pejling 41° Fra San Felice Circeo, Provincia di Latina, Latium, Italy
86.5 km Sydøst pejling 136° Fra Roma, Provincia di Roma, Latium, Italy
103.8 km Nordvest pejling 302° Fra Napoli, Provincia di Napoli, Campania, Italy
Sidste position: 2021-09-12 21:11:20 UTC (136d 19h40m Siden)
2021-09-12 23:11:20 CEST lokal tid i Terracina, Italy [?]
Sidste telemetri: 2021-09-12 18:51:13 UTC (136d 22h1m Siden)
2021-09-12 20:51:13 CEST lokal tid i Terracina, Italy [?]
Projekt: Battery State Tracking
Værdier: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
A4: 500 N/A (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS