Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra F1ZXR-3 - info
Kommentar: WX3in1 Plus Le Prat D'albis 09 FOIX
Lokation: 42°55.12' N 1°35.23' E - lokator JN02TW00LL - Vis kort - Statisk kort
2.5 miles Sydvest pejling 247° Fra Montgaillard, Département de l'Ariège, Midi-Pyrénées, France [?]
3.4 miles Syd pejling 191° Fra Foix, Département de l'Ariège, Midi-Pyrénées, France
47.9 miles Syd pejling 171° Fra Toulouse, Département de la Haute-Garonne, Midi-Pyrénées, France
68.0 miles Vest pejling 283° Fra Perpignan, Département des Pyrénées-Orientales, Languedoc-Roussillon, France
Sidste position: 2020-02-17 22:54:50 EST (12s Siden)
2020-02-18 04:54:50 CET lokal tid i Montgaillard, France [?]
Sidste telemetri: 2020-02-17 22:50:51 EST (4m11s Siden)
2020-02-18 04:50:51 CET lokal tid i Montgaillard, France [?]
Projekt: Telemetrie
Værdier: tempera: 1720 T/100 (TLM: 172 EQN: 0,10,0)
Battery: 1370 V/100 (TLM: 137 EQN: 0,10,0)
alim: 137 V/10 (TLM: 137 EQN: 0,1,0)
volts: 1 V (TLM: 134 EQN: 0,0,1)
temp: 0 T (TLM: 171 EQN: 0,0,0)
Bit sense:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for F1ZXR-3

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS