Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra F1ZXR-2 - info
Kommentar: ( Prat D'Albis dept 09 ) 1
Lokation: 42°55.21' N 1°35.38' E - lokator JN02TW00SU - Vis kort - Statisk kort
2.4 miles Vest pejling 248° Fra Montgaillard, Département de l'Ariège, Midi-Pyrénées, France [?]
3.3 miles Syd pejling 189° Fra Foix, Département de l'Ariège, Midi-Pyrénées, France
47.8 miles Syd pejling 171° Fra Toulouse, Département de la Haute-Garonne, Midi-Pyrénées, France
67.9 miles Vest pejling 284° Fra Perpignan, Département des Pyrénées-Orientales, Languedoc-Roussillon, France
Sidste position: 2020-05-25 04:02:30 EDT (4m26s Siden)
2020-05-25 10:02:30 CEST lokal tid i Montgaillard, France [?]
Sidste telemetri: 2019-09-09 03:13:18 EDT (259d 53m Siden)
2019-09-09 09:13:18 CEST lokal tid i Montgaillard, France [?]
Værdier: Channel 1: 159 (TLM: 159 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 134 (TLM: 134 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 134 (TLM: 134 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 132 (TLM: 132 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 159 (TLM: 159 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for F1ZXR-2

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS