Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra DO6GZ-13 - info
Kommentar: CF4FM/FM DO0GEZ via http://sierra1y.ddns.net U=15.4V,T=3.0C/37.4F
Lokation: 51°58.83' N 9°50.51' E - lokator JO41WX15AH - Vis kort - Statisk kort
1.0 miles Østlige pejling 104° Fra Alfeld, Lower Saxony, Germany [?]
3.2 miles Nordøst pejling 32° Fra Delligsen, Lower Saxony, Germany
27.3 miles Syd pejling 170° Fra Hannover, Lower Saxony, Germany
55.7 miles Østlige pejling 93° Fra Bielefeld, Regierungsbezirk Detmold, North Rhine-Westphalia, Germany
Sidste position: 2020-01-28 17:01:23 EST (9m55s Siden)
2020-01-28 23:01:23 CET lokal tid i Alfeld, Germany [?]
Sidste telemetri: 2020-01-28 17:02:18 EST (9m Siden)
2020-01-28 23:02:18 CET lokal tid i Alfeld, Germany [?]
Projekt: WX3in1Plus20 Telemetry
Værdier: Temp: 2.500 C (TLM: 133 EQN: 0,0.5,-64)
Vin: 15.450 Volt (TLM: 206 EQN: 0,0.075,0)
RX: 17510 Pkt (TLM: 1751 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 22739 Pcnt (TLM: 22739 EQN: 0,1,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Bit sense:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for DO6GZ-13

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS