Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · rå datapakker · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · i bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra DF7PN-L5 - info
Kommentar: LoRa-Digi DtecV1-INA
Lokation: 49°53.13' N 8°04.41' E - lokator JN49AV82TM - Vis kort
649.5 m Vest pejling 286° fra Partenheim, Rheinland-Pfalz, Germany [?]
1.3 km Sydvest pejling 218° fra Jugenheim, Rheinland-Pfalz, Germany
50.6 km Sydvest pejling 240° fra Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
141.0 km Sydøst pejling 145° fra Köln (Koeln), Regierungsbezirk Köln, North Rhine-Westphalia, Germany
Sidste position: 2024-02-24 16:06:18 UTC (1d 21h8m siden)
2024-02-24 17:06:18 CET lokal tid i Partenheim, Germany [?]
Sidste telemetri: 2024-02-24 15:47:45 UTC (1d 21h27m siden)
2024-02-24 16:47:45 CET lokal tid i Partenheim, Germany [?]
Projekt: SolarDigi V0.9 INA
Værdier: U_10m: 13.150 Volt (TLM: 1315 EQN: 0,0.01,0)
I_Avg_10m: -20 mA (TLM: 384 EQN: 0,1.25,-500)
I_Peak_10m: 41.250 mA (TLM: 433 EQN: 0,1.25,-500)
TxCnt_10m: 16 TXCnt (TLM: 16 EQN: 0,1,0)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS