Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra DB0HGW-10 - info
Kommentar: APRS I-Gate Greifswald U=13.1 V
Lokation: 54°05.73' N 13°22.63' E - lokator JO64QC52GW - Vis kort - Statisk kort
0.4 miles Sydvest pejling 219° Fra Greifswald, Mecklenburg-Vorpommern, Germany [?]
1.4 miles Sydøst pejling 113° Fra Wackerow, Mecklenburg-Vorpommern, Germany
50.1 miles Østlige pejling 89° Fra Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany
66.5 miles Nordvest pejling 314° Fra Szczecin, Szczecin, West Pomeranian Voivodeship, Poland
Sidste position: 2020-01-24 04:06:08 EST (4m39s Siden)
2020-01-24 10:06:08 CET lokal tid i Greifswald, Germany [?]
Sidste telemetri: 2020-01-24 03:42:57 EST (27m50s Siden)
2020-01-24 09:42:57 CET lokal tid i Greifswald, Germany [?]
Projekt: Telemetry DB0HGW-10
Værdier: Vin: 13.509 Volt (TLM: 171 EQN: 0,0.079,0)
Rx1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 0 Pcnt (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Efftt: 30 Pcnt (TLM: 30 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for DB0HGW-10

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS