Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra 9 - info
Kommentar: ae7tparrl.net
Mic-E besked: En route
Lokation: 47°21.17' N 122°14.68' W - lokator CN87VI04PQ - Vis kort - Statisk kort
3.2 miles Nord pejling 346° Fra Auburn, King County, Washington, United States [?]
3.5 miles Nordvest pejling 302° Fra Lea Hill, King County, Washington, United States
18.0 miles Syd pejling 167° Fra Seattle, King County, Washington, United States
91.0 miles Sydøst pejling 145° Fra Victoria, British Columbia, Canada
Sidste position: 2020-01-27 13:23:28 EST (18h34m Siden)
2020-01-27 10:23:28 PST lokal tid i Auburn, United States [?]
Sidste telemetri: 2019-10-09 16:03:58 EDT (110d 16h54m Siden)
2019-10-09 13:03:58 PDT lokal tid i Auburn, United States [?]
Højde 49 ft
Værdier: Channel 1: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 13 (TLM: 13 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 37.500 (TLM: 37.500 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 12 (TLM: 12 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 12.630 (TLM: 12.630 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for 9

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS