APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: TI0RC-7 - info
Kommentar: Radio Club de Costa Rica
Lokation: 9°55.24' N 84°03.57' W - lokator EJ79XW20UX - Vis kort - Statisk kort
0.8 miles Sydvest pejling 229° Fra San Pedro, San José, Costa Rica [?]
1.8 miles Sydøst pejling 118° Fra San José, San José, Costa Rica
70.0 miles Vest pejling 266° Fra Puerto Limón, Limón, Costa Rica
Sidste position: 2020-03-31 03:24:46 EDT (10m48s Siden)
2020-03-31 01:24:46 CST lokal tid i San Pedro, Costa Rica [?]
Sidste WX rapport: 2020-02-07 20:17:34 EST (52d 6h18m Siden)
2020-02-07 19:17:34 CST lokal tid i San Pedro, Costa Rica [?]
Temperatur: 76 °F
Dug punkt: 71 °F
Luftfugtighed: 85 %
Luminosity: 0 W/m²
Vejrhistorik graf for: TI0RC-7

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS