APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: SR5DLA - info
Kommentar: DIGI Lacha W1
Lokation: 52°32.04' N 21°05.29' E - lokator KO02NM08ND - Vis kort - Statisk kort
2.9 km Nordøst pejling 26° Fra Serock, Powiat legionowski, Masovian Voivodeship, Poland [?]
10.5 km Nord pejling 13° Fra Białobrzegi, Powiat legionowski, Masovian Voivodeship, Poland
34.2 km Nord pejling 9° Fra Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
140.8 km Nordøst pejling 51° Fra Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Sidste position: 2021-12-08 03:48:16 UTC (3m38s Siden)
2021-12-08 04:48:16 CET lokal tid i Serock, Poland [?]
Sidste WX rapport: 2021-11-11 07:52:18 UTC (26d 19h59m Siden)
2021-11-11 08:52:18 CET lokal tid i Serock, Poland [?]
Temperatur: 3.9 °C
Dug punkt: 2.7 °C
Luftfugtighed: 92 %
Lufttryk: 1018.0 mbar
Vind: Nordøstlige 45° 0.0 m/s (Vindstød 0.0 m/s)
Regn: 0.0 mm indenfor den sidste time, 0.0 mm indenfor de sidste 24 timer
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS