APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: SQ9MDD-2 - info
Lokation: 50°10.26' N 19°12.70' E - lokator JO90OE51JA - Vis kort - Statisk kort
3.4 km Nordøst pejling 33° Fra Imielin, Powiat bieruńsko-lędziński, Silesian Voivodeship, Poland [?]
5.2 km Sydøst pejling 142° Fra Mysłowice, Mysłowice, Silesian Voivodeship, Poland
16.3 km Sydøst pejling 127° Fra Katowice, Silesian Voivodeship, Poland
51.2 km Vest pejling 281° Fra Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Poland
Sidste position: 2021-11-27 07:38:13 UTC (54d 9h11m Siden)
2021-11-27 08:38:13 CET lokal tid i Imielin, Poland [?]
Sidste WX rapport: 2021-06-29 09:53:13 UTC (205d 6h56m Siden)
2021-06-29 11:53:13 CEST lokal tid i Imielin, Poland [?]
Temperatur: 26.7 °C
Dug punkt: 18.8 °C
Luftfugtighed: 62 %
Lufttryk: 1014.1 mbar
Vind: Nord 0° 0.0 m/s (Vindstød 0.0 m/s)
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS