APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: SQ5WPR - info
Kommentar: APRS-IS for Win32 - Karol testuje
Lokation: 52°09.47' N 20°47.92' E - lokator KO02JD57UV - Vis kort - Statisk kort
1.7 km Sydvest pejling 213° Fra Pruszków, Powiat pruszkowski, Masovian Voivodeship, Poland [?]
1.8 km Nordvest pejling 320° Fra Komorów, Powiat pruszkowski, Masovian Voivodeship, Poland
16.6 km Sydvest pejling 241° Fra Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
101.9 km Nordøst pejling 63° Fra Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Sidste position: 2021-10-19 07:41:14 UTC (9d 10h13m Siden)
2021-10-19 09:41:14 CEST lokal tid i Pruszków, Poland [?]
Sidste WX rapport: 2021-10-17 21:56:34 UTC (10d 19h57m Siden)
2021-10-17 23:56:34 CEST lokal tid i Pruszków, Poland [?]
Temperatur: 7.8 °C
Dug punkt: 4.7 °C
Luftfugtighed: 81 %
Lufttryk: 937.0 mbar
Vind: Sydlige 202° 1.3 m/s (Vindstød 2.7 m/s)
Regn: 0.0 mm indenfor den sidste time, 0.0 mm indenfor de sidste 24 timer
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS