APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: SP5VJE-9 - info
Kommentar: 14.4V HDOP17.5 SATS03Pawel KrUPeK +48502053553
Lokation: 53°04.81' N 21°34.45' E - lokator KO03SB89VF - Vis kort - Statisk kort
680.0 m Syd pejling 188° Fra Ostrołęka, Ostrołęka, Masovian Voivodeship, Poland [?]
4.8 km Nordvest pejling 319° Fra Rzekuń, Powiat ostrołęcki, Masovian Voivodeship, Poland
101.8 km Nord pejling 22° Fra Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
105.3 km Vest pejling 267° Fra Białystok, Podlasie, Poland
Sidste position: 2021-11-29 12:02:16 UTC (7h2m Siden)
2021-11-29 13:02:16 CET lokal tid i Ostrołęka, Poland [?]
Sidste WX rapport: 2021-11-05 08:07:23 UTC (24d 10h57m Siden)
2021-11-05 09:07:23 CET lokal tid i Ostrołęka, Poland [?]
Højde -24 m
Temperatur: 7.8 °C
Dug punkt: 3.5 °C
Luftfugtighed: 74 %
Lufttryk: 1006.5 mbar
Vind: Nordøstlige 45° 0.0 m/s (Vindstød 0.0 m/s)
Regn: 0.0 mm indenfor den sidste time, 0.0 mm indenfor de sidste 24 timer
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS