APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: SO5I - info
Lokation: 52°15.61' N 21°01.98' E - lokator KO02MG32XK - Vis kort - Statisk kort
3.7 km Nordøst pejling 23° Fra Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland [?]
7.4 km Nord pejling 359° Fra Mokotów, Masovian Voivodeship, Poland
12.2 km Nord pejling 354° Fra Ursynów, Masovian Voivodeship, Poland
121.2 km Nordøst pejling 62° Fra Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Sidste position: 2021-02-03 20:52:23 UTC (256d 22h54m Siden)
2021-02-03 21:52:23 CET lokal tid i Warsaw, Poland [?]
Sidste WX rapport: 2021-01-14 15:52:09 UTC (277d 3h54m Siden)
2021-01-14 16:52:09 CET lokal tid i Warsaw, Poland [?]
Temperatur: -3.3 °C
Luftfugtighed: 83 %
Lufttryk: 1011.0 mbar
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS