APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: ON0CVH-1 - info
Kommentar: VHF Igate Gateway, QTH Waterloo
Lokation: 50°43.00' N 4°23.14' E - lokator JO20ER62GA - Vis kort - Statisk kort
1.2 km Vest pejling 292° Fra Waterloo, Province du Brabant Wallon, Walloon Region, Belgium [?]
3.9 km Sydøst pejling 149° Fra Sint-Genesius-Rode, Provincie Vlaams-Brabant, Flanders, Belgium
15.1 km Syd pejling 170° Fra Brussels, (Bruxelles-Capitale), Brussels Capital Region, Belgium
55.9 km Syd pejling 181° Fra Antwerpen, Provincie Antwerpen, Flanders, Belgium
Sidste position: 2021-07-23 03:06:22 UTC (187d 7h38m Siden)
2021-07-23 05:06:22 CEST lokal tid i Waterloo, Belgium [?]
Sidste WX rapport: 2021-02-01 20:26:26 UTC (358d 14h18m Siden)
2021-02-01 21:26:26 CET lokal tid i Waterloo, Belgium [?]
Temperatur: 4.4 °C
Luftfugtighed: 35 %
Lufttryk: 1000.9 mbar
Vind: Sydøstlige 152° 0.0 m/s (Vindstød 0.4 m/s)
Regn: 0.0 mm indenfor den sidste time, 2.8 mm indenfor de sidste 24 timer, 2.8 mm Siden midnat
Luminosity: 0 W/m²
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS