APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: N7QIN-14 - info
Kommentar: At work
Mic-E besked: In service
Lokation: 46°58.43' N 123°37.08' W - lokator CN86EX53UR - Vis kort - Statisk kort
0.9 miles Sydvest pejling 235° Fra Montesano, Grays Harbor County, Washington, United States [?]
3.5 miles Østlige pejling 90° Fra Central Park, Grays Harbor County, Washington, United States
58.4 miles Vest pejling 251° Fra Tacoma, Pierce County, Washington, United States
74.4 miles Sydvest pejling 235° Fra Seattle, King County, Washington, United States
Sidste position: 2020-02-19 18:36:55 EST (1h29m Siden)
2020-02-19 15:36:55 PST lokal tid i Montesano, United States [?]
Sidste WX rapport: 2019-09-24 07:46:39 EDT (148d 13h19m Siden)
2019-09-24 04:46:39 PDT lokal tid i Montesano, United States [?]
Højde 33 ft
Temperatur: 53 °F
Lufttryk: 1021.4 mbar
Vind: Nord 0° 0.0 MPH (Vindstød 0.0 MPH)
Regn: 0.0 inches Siden midnat
Vejrhistorik graf for: N7QIN-14

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS