APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: MB7IBK - info
Kommentar: eCumulusFO
Lokation: 51°21.80' N 1°26.65' E - lokator JO01RI37HE - Vis kort - Statisk kort
0.4 miles Nordøst pejling 35° Fra Broadstairs, Kent, England, United Kingdom [?]
2.3 miles Nordøst pejling 33° Fra Ramsgate, Kent, England, United Kingdom
66.9 miles Østlige pejling 98° Fra City of London, Greater London, England, United Kingdom
68.3 miles Østlige pejling 98° Fra London, Greater London, England, United Kingdom
Sidste position: 2020-02-08 10:35:04 EST (153d 16h51m Siden)
2020-02-08 15:35:04 GMT lokal tid i Broadstairs, United Kingdom [?]
Sidste WX rapport: 2020-02-08 10:30:03 EST (153d 16h56m Siden)
2020-02-08 15:30:03 GMT lokal tid i Broadstairs, United Kingdom [?]
Temperatur: 53 °F
Luftfugtighed: 1 %
Lufttryk: 1023.2 mbar
Vind: Vestlige 268° 4.0 MPH (Vindstød 11.0 MPH)
Regn: 0.0 inches indenfor den sidste time, 0.0 inches indenfor de sidste 24 timer, 0.0 inches Siden midnat
Vejrhistorik graf for: MB7IBK

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS