APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: LZ1KM-WS - info
Kommentar: g...t13.1r...p...P...h40b...fb:LZ HAM RADIO :. lzham.net
Lokation: 42°40.43' N 26°18.82' E - lokator KN32DQ71PR - Vis kort - Statisk kort
1.1 miles Sydvest pejling 224° Fra Sliven, Obshtina Sliven, Sliven, Bulgaria [?]
16.0 miles Sydvest pejling 206° Fra Kotel, Obshtina Kotel, Sliven, Bulgaria
38.0 miles Nordøst pejling 64° Fra Stara Zagora, Obshtina Stara Zagora, Stara Zagora, Bulgaria
59.8 miles Vest pejling 282° Fra Burgas, Obshtina Burgas, Burgas, Bulgaria
Sidste position: 2021-03-28 09:25:04 EDT (87d 22h16m Siden)
2021-03-28 16:25:04 EEST lokal tid i Sliven, Bulgaria [?]
Sidste WX rapport: 2021-03-21 12:22:44 EDT (94d 19h18m Siden)
2021-03-21 18:22:44 EET lokal tid i Sliven, Bulgaria [?]
Temperatur: 13 °F
Luftfugtighed: 78 %
Lufttryk: 903.5 mbar
Vind: Nordøstlige 32° 4.9 MPH (Vindstød 25.1 MPH)
Regn: 0.0 inches indenfor den sidste time, 0.1 inches indenfor de sidste 24 timer, 0.4 inches Siden midnat
Vejrhistorik graf for: LZ1KM-WS

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS